Zaken Nu
Image default
Auto-industrie

Ook met glas kan je de zon buiten houden

De zon kan het leven veranderen en de wereld in een betere staat brengen, maar het kan ook schade aanrichten. Gelukkig zijn er manieren om de zon buiten te houden. Eén van de meest effectieve manieren is het gebruik van glas, waar diepgaande technologieën zoals HR++ glas deel van uitmaken. Voor meer informatie lees dit artikel.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is een glas dat wordt gebruikt voor het filteren van de zon, waardoor de hitte die het huis binnendringt, wordt gereduceerd. Dit glas bevat een laag die bestaat uit een speciale coating en een aantal lagen dunne metalen folie. De coating is ontworpen om ultraviolette straling te absorberen, terwijl de metalen lagen de warmte reflecteren. Het glas kan ook worden gebruikt om warmte en kou buiten te houden. Als je glas gebruikt, worden de binnenruimtes veel beter geïsoleerd. Je kunt ook speciale tinten gebruiken op het glas om de warmte buiten te houden, waardoor de temperatuur binnen aangenamer wordt. Door glas te gebruiken, kun je tegelijkertijd genieten van het uitzicht en van het licht zonder dat de zon je verblindt. Het glas kan ook worden gebruikt om de privacy te verhogen en keukens of badkamers te isoleren. 

Voordelen van HR++ glas

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van HR++ glas. Ten eerste helpt het om de warmte binnen te houden, waardoor mensen minder warmte in hun huis hoeven toe te voegen. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook geld. Daarnaast helpt het ook om schadelijke UV-stralen buiten te houden. Dit helpt om de huid te beschermen tegen schadelijke straling en tegelijkertijd de gezondheid van de ogen te verbeteren.

 

Hoe wordt HR++ glas gemaakt?

HR++ glas wordt gemaakt met behulp van een gepatenteerde technologie. De glasplaten worden door middel van lassen aan elkaar vastgezet, waardoor er een enkele plaat wordt gevormd. Vervolgens wordt de coating toegevoegd en worden de metalen lagen op hetzelfde moment aangebracht. Het is een complex proces, maar het resultaat is een glas dat uitstekende prestaties levert.

Glasgigant

HR++ glas is een van de meest geavanceerde technologieën waarmee je de zon buiten kunt houden. De technologie wordt geproduceerd door Glasgigant, een toonaangevende leverancier van glasoplossingen. Glasgigant is van mening dat het gebruik van HR++ glas de levensstijl en prestaties van mensen kan verbeteren door een hogere energie-efficiëntie te creëren.

Met HR++ glas is het mogelijk om warmte in de woning te blokkeren terwijl toch veel licht binnenkomt. Het glas kan het zonlicht buiten houden zonder de natuurlijke verlichting of uitzicht te belemmeren. Het materiaal is bestand tegen krassen en is weerbestendig. Glasgigant geeft garantie op hun producten, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat hun investering goed besteed is.

 

Glasgigant heeft een breed scala aan glasoplossingen om uit te kiezen, waaronder dubbel glas, veiligheidsglas, warmtewerend glas en lichtregulatieglas. Glasgigant biedt zelfs opties voor het isoleren van glas, waardoor het mogelijk is om de zon buiten te houden terwijl er toch veel licht binnenkomt.

 

https://zakennu.be/Ook-met-glas-kan-je-de-zon-buiten-houden/