Zaken Nu
Image default
E-commerce

Google ADS offerte op maat aanvragen

Google ADS offerte op maat aanvragen

Google ADS dat vroeger Google Adwords heette is een platform waarmee je in werelds populairste zoekmachine mee kunt adverteren. Het is voor iedereen toegankelijk of je nu een klein of groot bedrijf bent. Je bepaald namelijk helemaal zelf hoeveel je wil besteden aan campagnes. Natuurlijk is het wel beter om dit door een professional te laten doen. Zij weten precies te vertellen aan welke zoekwoorden/ budgetten je moet denken. Daarnaast verspil je op die manier ook zo min mogelijk geld.

Waarom kiezen voor Google ADS

Google ADS is adverteer platform wat te gebruiken is door iedere ondernemer of marketingbureaus. Je bepaald zelf het bedrag dat je per campagne of zoekwoord wil betalen. Daarnaast kun je ook een maximaal limiet instellen voor wat je wil betalen per click. Tevens kun je via dit systeem de prestaties precies meten en handelen wanneer het niet voldoende oplevert. Soms zit het in een bepaald woord, maar het kan ook zijn dat er veel concurrentie is. Daarnaast kun je ook specifiek op een bepaalde locatie adverteren. Zo kun je lokale klanten bereik voor on- en offline doeleinden.

Bereik een nieuwe groep (online) klanten

Google ADS wordt meestal gebruikt voor het vinden van nieuwe klanten, maar ook voor het verbreden van de naamsbekendheid. Als je op een bepaalde term goed gevonden wordt dan zullen mensen de naam van jouw bedrijf ook onthouden. Het kan zomaar eens zijn dat iemand vandaag kijkt en niks koopt, maar over 6 maanden toch terugkomt omdat je wel hun interesse gewekt hebt. Het kan dus ook als tijdelijke manier gebruikt worden voor het verbreden van het bereik. Echter blijven de meeste mensen altijd wel adverteren, want je wil ook de klanten hebben die normaal bij je concurrent shoppen.

Wat doet een Google ADS marketeer?

Een Google ADS marketeer kan jou begeleiden in het succesvol maken van jouw bedrijf in de zoekmachine. Door de juiste woorden te gebruiken en goed na te denken over welke woorden beschikbaar zijn. Jij als bedrijf geeft namelijk een bepaald budget aan. Het team van marketeers gaat dan kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Soms doen ze je meerdere voorstellen. We spreiden graag de kansen om te kijken welke campagnes succesvol gaan zijn en welke niet. Zo verspil je niet teveel geld, maar je bereikt toch een breder publiek als dat je de focus legt op een bepaald zoekwoord.

Start vandaag nog met het aanvragen van een Google ADS pakketten offerte en ontdek wat de marketeers voor jou kunnen betekenen.