Zaken Nu
Image default
Marketing en reclame

Een Wordrpess website laten maken? 4 handige tips!

Als je een onderneming hebt en je hebt een website, dan kan het niet anders dat je wel eens van WordPress hebt gehoord! Dit is een CMS wat ongeveer 80 % van de ondernemers gebruikt. Het is een fijn en gebruiksvriendelijk systeem. Zitten er ook nadelen aan? Ja maar die wegen echt niet op tegen de voordelen. Lees hier 5 handige tips voor het bouwen of laten bouwen van een WordPress website.

Tip 1 gebruik elementor pro

Elementor pro is een builder plug-in waarmee je super fijn kan bouwen en toch heel veel vrijheid hebt met het ontwikkelen van een nieuwe website. Een WordPress website laten maken met de Elementor pro plug-in kies je voor het gebruikersgemak! Je kunt namelijk heel veel instructie video’s terug vinden over Elementor. Daarnaast zijn er super veel extra plug-ins voor het customize van je website!

Tip 2 laat geen demo in maar bouw het vanaf scratch

Als je jouw nieuwe website volledig zelf opbouwt komen er ook geen overbodige functionaliteiten in je website waardoor dit niet de laatsnelheid en het gebruikersgemak beïnvloed! Je ziet het vaak online dat een nieuwe website aangeboden wordt voor maar € 400,- en dit zijn dan vaak sites die even snel in elkaar worden gezet. Hiervoor wordt er dan een demo site ingeladen. Daardoor lijkt jouw site op andere sites en ‘omdat het voor veel bedrijven toegankelijk moet zijn’ zitten deze demo’s vol met coderingen!

Tip 3 Kies een goede hosting!

Heb je straks een mooie website laten maken en word je gehackt. Het zal je maar gebeuren! Nu heb je er zelf geen verstand van en bel je de bouwer. Deze kan niks meer voor je betekenen en zal je doorsturen naar je hosting partij tenzij de bouwer ook je website host. Heb jij bijvoorbeeld hostnet als hosting partij, dan heb je een probleem aangezien zij geen back-up maken en ben je dus je website kwijt! Naast dat ze geen back-up maken houden ze ook je plug-ins niet up-to-date en dat zorgt ervoor dat je website niet zomaar gehackt kan worden.

Tip 4 zet Google Ads in om direct bezoek op je website te ontvangen

Een mooie website mag gezien worden toch? Ga je dan Google Ads uitbesteden of ga je het zelf doen? Het is in ieder geval interessant om in te zetten!

https://allinone-media.nl