Zaken Nu
Image default
Onderwijs en opleiding

Op zoek naar een opleiding? Bekijk deze van NHA!

Het starten van een nieuwe baan kan een uitdaging zijn. Het is belangrijk dat je volledig bent opgeleid en wordt voorbereid op de functie. Hoewel dit een overweldigend proces kan zijn, zijn er veel manieren waarop je je kunt voorbereiden op je eerste werkdag. Een daarvan is het volgen van de juiste opleiding die nodig is om een baan te krijgen of om te promoveren.

Medisch secretaresse opleiding

Als je als secretaresse in een ziekenhuis of andere zorginstelling wilt werken, moet je een medische secretaresse opleiding volgen. Deze opleiding zal je alles leren over de functie medische secretaresse. Dit is van cruciaal belang aangezien je werk voornamelijk betrekking heeft op de gezondheidszorg. Precisie, vaardigheden en competentie zijn een must. Met deze opleiding wordt je binnen 1 jaar volledig opgeleid!

Basisopleiding boekhouding

Boekhouding is het proces van het identificeren, meten en communiceren van financiële informatie aan mensen en bedrijven. Boekhouding wordt gebruikt om een ​​compleet en transparant beeld te krijgen van de bedrijfsvoering. Het helpt bedrijven ook de financiële impact van hun beslissingen te begrijpen. Boekhoudkundige vaardigheden zijn waardevol voor iedereen die moet begrijpen hoe geld door een bedrijf of organisatie stroomt. Je hoeft zelf geen accountant te zijn om boekhouden in je eigen werk te gebruiken. Je moet echter weten wat boekhouden is en hoe het werkt, zodat je boekhoudkundige onderwerpen met andere mensen in je vakgebied kunt bespreken. Kennismaken met boekhouden door middel van een boekhoudkundige basistraining zoals die van NHA is een must.

Cyber security

Cyber security is belangrijk voor alle aspecten van ons leven. Het is belangrijk zodat we veilig kunnen internet, geld kunnen overmaken en onze gegevens privé kunnen houden. 

De online veiligheid is belangrijk, want als je niet veilig bent, kun je financiële of andere verliezen leiden. Met een opleiding cyber security kun je cyberdreigingen, hacks en andere veiligheidsproblemen tegengaan. In deze online wereld werken we steeds meer online, en de behoefte aan beveiliging neemt daarom alleen maar toe.

HR opleiding

Een HR opleiding is een must voor iemand die op de HR afdelingen wilt gaan werken. Het biedt een beter begrip van het belang en de functie van human resources in het bedrijf. Human Resources (HR) is de afdeling die verantwoordelijk is voor het managen van mensen in een organisatie. De HR afdeling houdt zich bezig met alle aspecten van het leven van je werknemers, inclusief het aannemen en ontslaan. Je komt ook meer te weten over ziektekostenverzekering of pensioenspaarplannen.