Zaken Nu
Image default
Onroerend goed

Jouw persoonlijke makelaar in Enschede

Help mij een woning te vinden in Enschede!

Het lijkt wel een gekkenhuis in Enschede. Iedereen lijkt de weg te hebben gevonden naar de grootste stad in het oosten en steeds meer mensen kiezen ook bewust voor Enschede vanwege de groeiende allure als grote stad. Heel mooie nieuws natuurlijk voor de stad en regio, maar als starter of woningzoekende kan het een hel zijn om een geschikte woning te vinden binnen het juiste budget. Gelukkig is daar het team van Marcel Kon Makelaardij die jou verder helpt bij het realiseren van jouw woonwensen. Niet alleen in Enschede, maar in heel Twente. Want met een 2e kantoor in Borne hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de woningmarkt en een sterk netwerk opgebouwd in de hele regio. Met een klein, maar persoonlijk team van makelaars en taxateurs kunnen wij snel schakelen en jou direct goed advies geven.

Een makelaar uit de regio met persoonlijke aandacht

Er zijn voldoende makelaars in Enschede, dat mag duidelijk zijn. Maar waarom kiezen voor Marcel Kon Makelaardij? Ten eerste telt het enorm dat ons team ook daadwerkelijk uit Enschede en omgeving komt. Wij kennen de stad, zijn er geboren en getogen en kennen ook alle wijken uit onze duim. Zo spenderen we eens in de zoveel tijd een wijkvideo waarbij we één van de vele wijken in Enschede onder de aandacht brengen in een leuke video. Beijk de wijkvideo’s over Enschede.

Ten tweede hebben onze makelaars samen meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Oprichter Marcel Kon is erkend bedrijfsmakelaar en specialist in Bedrijfsonroerend vastgoed. Mede eigenaar Jordy Zwarteveen is eveneens NVM makelaar en erkend taxateur. Samen kunnen wij zowel particulieren als zakelijke klanten ondersteunen in koop, verkoop, verhuur en taxaties van huizen en bedrijfsobjecten. Daarnaast hebben wij veel kennis op het gebied van financieringen en kunnen wij onze klanten tips geven.

Nieuwbouw en bestaande bouw in Enschede

Gemeente Enschede groeit richting de 170.000 inwoners en is daarmee de grootste stad in Overijssel en Oost-Nederland. De stad is enorm aan het groeien en volop in ontwikkeling op het gebied van sport, cultuur, wonen, winkelen, sport en gezondheid. De vele parken in en rondom de stad bewijzen hoe mooi de Twentse natuur kan zijn en hoe je toch mooi in het groen kunt wonen. Het centrum is super goed bereikbaar en dankzij de fietssnelweg F35 kun je met je fiets of e-bike snel fietsen van Enschede tot aan Borne, Almelo en zelfs Vriezenveen. Andere bijzondere vermelding is Universiteit Twente en haar enorme campus waar hightech onderzoek plaatsvindt voor de toekomst. Dit en meer maakt wonen in Enschede wel heel aantrekkelijk!

Gratis waardebepaling van je huis aanvragen

Ben je benieuwd wat je huis waard is? Vraag dan een gratis waardecheck aan via onze website en binnen een dag ontvang je een prijsindicatie van je huis. Wil je een financiering voor je huis, dan kunnen onze taxateurs binnen 48 uur een gevalideerd taxatierapport opmaken. Ons rapport wordt erkend en geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland. Lees meer hierover op NWWI taxatie pagina. Marcel Kon Makelaardij is aangesloten bij twee validatie-instituten: NWWI en TVI. Zij zien erop toe dat de aangesloten taxateurs hun taxaties uniform en volgens duidelijke richtlijnen opstellen en borgen daarmee landelijk de kwaliteit van taxaties.

Een eerste huis kopen in Enschede

Ben je het zat om uren of dagen te zoeken op Funda? Wil je de knoop doorhakken en niet meer achter de boot vissen? Onze aankoopmakelaar in Enschede helpt je graag op weg. Wij begeleiden jouw in het hele aankoopproces en doen tevens de biedingen namens jou voor een huis. Wij kennen de markt goed en weten wat de staat van het huis is, waardoor we een veel gunstigere bod kunnen doen dan een particulier. Wacht niet langer en plan eerst adviesgesprek in met ons team!

https://www.marcel-kon.nl/